PK-CONTACT

Op zoek naar een vakkundig iemand op het gebied van webdesign en pc reparatie?
Niet verder zoeken, u heeft hem hier gevonden.

Voor een website ontwerp of een pc schoonmaak, reparatie of onderhoud,
software/hardware-matig bent u hier aan het juiste adres.

Via de contactgegevens op deze pagina kunt u contact opnemen met mij en kan
ik u direct per telefoon of email antwoord geven.

PKWebdesign

Raadhuisstraat 71-b

4631 NB Hoogerheide

Tel. 06 - 144 00 830

Email: pkweb@pkwebdesign.nl

Persoonlijk.

Zo de kogel is door de kerk, ik heb besloten om mij als ZZP'er aan te gaan bieden als web-developer en PC-reparateur. Vele uren zijn er in gaan zitten voordat ik deze stap wilde maken en er zullen er nog veel meer in gaan zitten. Web-development is een zéér dynamisch wereld.

Wat gisteren in was is vandaag al weer uit, bij wijze van spreken. Ik heb enkele cursussen gevolgd voor web-design, maar mijn meeste kennis vergaar ik en heb ik vergaard op een auto-didactische wijze. De basis van een website/webpagina is op zich redelijk simpel, om er een mooi aansprekend geheel van te maken kost tijd en energie.

Ik wil mij voornamelijk ten dienste stellen van kleine ondernemingen, zoals ZZP'ers. Tijd en energie die u als ondernemer beter in u zaak kunt steken en de zorgen voor een website geeft u uit handen. En daar wil ik voor u een rol in spelen.

Wilt u een simpele opzet van een website dan kan dat, met enkele pagina's komt u al best ver. Wilt u een website waarin alle ins en outs van uw bedrijf aan bod komen, zoals een afgerond project wat uw kwaliteiten mooi naar voren brengt dat is allemaal mogelijk.

Ook wil ik mijn focus richten op verenigingen, tegen redelijk tarief is er van alles mogelijk.

Verder ontwerp ik logo's, flyers, reclameposters. Dit alles tegen een mooie prijs. Kijkt u voor (alle) tarieven op de volgende pagina.


Tevens heb ik inmiddels de nodige ervaring op gedaan met reparatie van computers, zowel software als hardware matig. Deze kennis heb ik opgedaan op puur auto-didactische wijze, oftewel trial and error!! Van "XP" tot windows 10 heb ik deze ervaring opgedaan.