PK-REPARATIE

Inmiddels heb ik door de jaren heen kennis opgedaan over computers, zowel hardware als software matig, deze kennis stel ik nu ter beschikking aan u.

Draait u computer niet meer zo fijn, start hij traag op? Denkt u dat er mogelijk een virus in zit! Als u over het internet surft kunt u van alles tegen het lijf lopen.
Vaak gaat dit onbewust, u klikt ergens op en zonder dat u het weet is er kwaadaardige software geïnstalleerd en zit u met de gebakken peren!

Komt bovenstaande u bekend voor? Dan is het tijd voor een schoonmaakbeurt, letterlijk en figuurlijk. U PC draait waarschijnlijk al enkele jaren zonder dat deze ooit eens is schoongemaakt.
U kunt poetsen wat u wil, pc's zijn echte stof-verzamelaars en hebben dan ook een poetsbeurt nodig.

Tegen een redelijke vergoeding zorg ik er voor dat u PC weer als een zonnetje draait, alsof u hem net uit de winkel heeft gehaald.

Zijn er hardware matige problemen of bent u op zoek naar meer opslag capaciteit? Een nieuwe grotere harde schijf kan dit oplossen. Een upgrade met wat extra geheugen kan ook wonderen doen. Draait u bv. een fotoprogramma, een nieuwe videokaart kan deze hobby nog leuker maken.

Dit zijn enkele voorbeelden die zich voor kunnen doen, voor een goed en eerlijk advies kunt u bij mij terecht. In goed overleg taxeren we waar de problemen zich voordoen en wat een oplossing kan zijn.


Kijkt u op de tarievenpagina of neemt u via de contactpagina contact met mij op.
Dan komen wij er gezamelijk zeker aan uit.